Testailin viikonloppuna Hopottajilta saamaani Myllyn Paras voitaikinatasku-tuotetta. Lisätietoja löytyy linkistä: www.hopottajat.fi/voitaikinatasku
Ajattelin tehdä jotain suolasta, joten täytin taskut samaan tapaan, kuten yleensä täytän kroisantit. Eli mahdollisimman helppoa ja mahdollisimman hyvää! Ohessa ohje kaikessa yksinkertaisuudessaan:
KATKARAPU VOITAIKINATASKUT
1 pkt Myllyn Paras voitaikinataskuja
n.200g Katkarapusalaattia
n.100g Katkarapuja
Salaatinlehtiä
Kurkkua
Voitaikinataskut paistetaan uunissa +220 C:ssa n. 15min. Jäähtyneet taskut täytetään ja syödään :)
Hyväähän tästä tuli, sitä ei ole kiistäminen. Mutta ostaisinko voitaikinataskuja uudelleen, ehkä... (jos olisi tarjouksessa).
Minusta tämä tuote ei nyt ollut mikään erikoiskeksintö, jollaista ilman en voisi elää. Luultavasti jatkossa ostan ihan tavallisia lehtitaikinalevyjä ja teen niistä taskuja, joita sitten täytän joko makealla tai suolaisella, mutta en näe tarpeelliseksi maksaa extraa vain siitä, että nämä levyt nyt myydään taskunimikkeellä. Luultavasti tätä tuotetta ei vuoden päästä edes enään kaupanhyllyltä löydä, mutta mene ja tiedä..
Kommentit