Uusin projektini on päästä salluliitistä eroon! Tosin uskon vakaasti, että selluliitti on ja pysyy tässä eukossa, mutta yrittänyttä ei laiteta...

Sain siis hopottajilta testattavaksi Relaxant-selluliittivoidetta (http://www.detria.fi/tuotteet/relaxant/?utm_source=links&utm_medium=cpc&utm_campaign=hopottajat&utm_term=hopottajat&utm_content=Hopottajat%20Kampanja ) ja tottakai sitä haluaa edes vähän uskoa, josko tällä systeemillä pääsis muhkuroista eroon.

Detria_selluliitti_kaikki_Apsis

Eilen testasin tuotetta ekan kerran. Voidetta siis hierotaan ihoon käsin sekä kuvassa näkyvillä imukupeilla. Käytin alkuun pelkästään tuota pienempää imukuppia, koska ihon täytyy aluksi tottua kyseiseen vekottimeen. Hieominen oli ihan helppoa, mutta muhkuraisimmissä kohdissa se tuntui kyllä aika epämiellyttävältä, jopa hieman kivuliaalta. Voidetta täytyy lisätä riittävästi, niin kivun tunne häviää.

Käytin voidetta reisiin, käsivarsiin, pakaroihin sekä jenkkakahvoihin. Imukupit tehostavat aineen vaikutusta ja niitä suositellaankin käytettävän joka toinen päivä ja voidetta joka päivä. Saas kattoa toimiiko tämä tuote. Olen vähän skeptinen, mutta aion tätä nyt kuitenkin ahkerasti käyttää ja raportoikin kyllä sitten tuloksista jos/kun niitä tulee!

 

 

PARIN VIIKON TESTAUKSEN JÄLKEEN

Ajattelin aamulla, että koitetaampa nyt sitten katsoa, mitä se mittanauha tänään kertoo. Olen siis todella skeptinen tälläisten tuotteiden suhteen, mutta jotain oli kuitenkin tapahtunut. 0,5 - 1 senttiä oli lähtenyt, riippuen kehon osasta. Siis mitä, parissa viikossa, en usko!  Mittailin moneen kertaan, koska ajattelin, että mittanauha oli nyt vain asettunut eritavoin, mutta uskottava se oli! En ole siis parantanut ruokailutottumuksiani, enkä oikeastaan edes harrastanut liikuntaa. Ainoa mitä olen tehnyt, niin olen levittänyt joka ilta tätä rasvaa jalkoihin, takapuoleen sekä käsivarsiin.

Oho sanon minä! Pitäisikö tähän nyt sittenkin uskoa, no kokeilen vielä pari viikkoa lisää ja kerron sitten lisää. Mutta alku ainakin on lupaava!